Al van jongsaf aan ben ik gefascineerd door muziek. Als 15-16 jarige was ik al bezig met hoe ik muziek door elkaar kon mixen. Met een paar cd-spelers, platenspelers en een mengpaneel op mijn kamer en een heleboel cd's en vinyl's was ik constant bezig met draaien van muziek. Muziek is altijd mijn passie geweest. Die passie is er nog meer gekomen tijdens het uitgaan naar discotheken zoals Illusion (met DJ's als Wout, Regi, Jan, Philip) en Highstreet (met DJ F.R.A.N.K.). Ik heb er altijd van gedroomd om DJ te worden en mensen gelukkig en blij te maken met mijn muziek.

Met de grote steun van mijn vrouwke heb ik uiteindelijk mijn droom kunnen waarmaken. Sinds enkele jaren ben ik begonnen met draaien als hobby. In 2019 ben ik te rade gegaan bij een topper van een DJ, namelijk DJ Nick van How2DJ uit Wijnegem, waardoor ik mijn skills heb kunnen perfectioneren en professioneel gestart ben.

Bij het zoeken naar een geschikte DJ naam, kwam ik al snel op de naam Apollo, wat God van de muziek betekend. En aangezien muziek één van de belangrijkste zaken in mijn leven is, was de keuze snel gemaakt.

Hopelijk kan ik nu heel wat mensen blij maken op de gelukkigste dag van hun leven: een bruiloft, een 18e verjaardag., sweet16 of gewoon op een ander feestje. De mensen gelukkig maken is mijn doel.

 

Welkom op mijn website

 

Steven "DJ APOLLO" Dergent